Remember life is more than fitting in your jeans…

Afgelopen weken waren een serieuze uitdaging… niet alleen omdat ik me engageerde voor Dagen Zonder Vlees maar ook omdat ik serieus ziek ben geweest. Dat maakte het er natuurlijk allemaal niet makkelijker op. Tot eind maart heb ik me toch flink aan Dagen Zonder Vlees kunnen houden.
Afgelopen week ging ik met enkele van mijn beste vrienden een weekje naar Gerlos (Oostenrijk) en dat heeft me duidelijk deugd gedaan! 🙂

En nu ben ik dus volledig klaar voor mijn nieuwe #evygetsfit – challenge:
Evy joins Weight Watchers!

Waarom nu juist Weight watchers?
Ik ben er, na het uitproberen van verschillende diëten door de jaren heen, van overtuigd dat tijdelijk een streng dieet volgen (voor mij althans) niet werkt.
Bij Weight Watchers draait het om gezondheid, verantwoord genieten en bewegen!
Kortom: een gezonde levensstijl.

Laat dat nu net datgene zijn waarop ik al jaren zondig 😉 “Miss fastfood” over here doet dus al jaren niet aan gezonde levensstijl, en bewegen is precies ook al nét iets te lang geleden 😀
Dus: time for a change! Dankzij Weight Watchers sluit ik me de komende 3 maanden aan bij hun programma en ga ik dus lekker gezond leven! #yesIcan

Dit is dus dé perfecte quote voor dit project, danku Ed Sheeran 😉 , want het gaat bij Weight Watchers niet enkel om afvallen! Algemene gezondheid en blijven genieten (van eten, het leven,…) staan centraal.

Blijf me dus zeker volgen hier en op social media want er komen heel wat leuke dingen aan!
Ben je zelf lid van Weight Watchers?
Volg me dan via connect onder mylifeonsneakers en laten we elkaar motiveren 😉

logo-nl

Advertisements

5 thoughts on “Remember life is more than fitting in your jeans…

 1. Ik heb ook Weight Watchers gedaan. In totaal 14 kilo afgevallen, al is die nu er dubbel en dik terug bijgekomen. Weight watchers is wel heel doeltreffend, al is de persoonlijke begeleiding op de cursussen er niet altijd geweest in mijn ogen, wat jammer is, anders had ik sowieso mijn streefdoel van -21 kilo bereikt! Aan de andere kant, mijn doorzettingsvermogen is ook niet altijd dat en mijn goestingskes in zoetigheid zijn nogal aanwezig 😉 succes!!

  Liked by 1 person

  • Hi Maxime, bedankt om jouw ervaring met me te delen! Ik ben nog niet naar de cursus geweest maar dat ben ik zeker wel eens van plan. Ik begrijp dat sommige mensen wat steun en begeleiding nodig hebben, het is jammer dat je dat bij jouw cursus niet voldoende kreeg! Ik moet wel zeggen dat ik erg tevreden ben van het online-gebeuren en de “connect” en haal vooral daar mijn steun en motivatie…. Ik ben ook nogal één van het zoet en de goestingskes dus ik ga af en toe zwaar moeten tandjes bijten denk ik 😀 Bedankt en misschien toch tot binnekort bij Weight Watchers? 😉 (ik zal u wel motiveren dan 😉 )

   Liked by 1 person

   • Haha! Top! Op je tanden bijten is zowat altijd nodig, maar als je steun vindt in je omgeving, dan is het wel een stuk gemakkelijker!

    Liked by 1 person

   • Ja dat merk ik inderdaad wel 😉 Dat gezond eten is toch wel serieus wennen en die zakken chips in de winkelrekken schreeuwen mijn naam telkens ik nog maar in de buurt van de rayon kom hahaha 😀 Gelukkig heb ik inderdaad wel een goed support system! 🙂

    Liked by 1 person

 2. Hey Evy!

  Ik volg sinds een tijdje je blog en ben geïnspireerd door je #weightwatcher verhaal. Ik probeer al 2 jaar een gezondere levensstijl op te bouwen. Het ging zelfs zo ver dat ik bijna elke dag ging sporten, maar dat de ongewenste kilo’s toch maar niet verdwenen. Ik heb dan eind vorig jaar even een pauze ingelast en ben dit jaar aan de slag met #infraligne. De centimers verdwijnen, maar de kilo’s nog niet. Misschien kan #weighwatchers dat extra duwtje in de rug zijn. Ik sukkel nogal om gevarieerd te eten, meestal grijp ik altijd naar hetzelfde. Daarbovenop ben ik nogal een #emoeter. Daar helpt sporten mij bij, healthy mind in a healthy body zeker :).

  Je bent alvast supergoed bezig! Doe zo voort!

  xoxo
  Evy 😉

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s